GRATIS VERZENDING IN BELGIË VANAF €50
HAAL AF IN DE KAARDELOODSTRAAT 1 TE NINOVE
BLIJF OP DE HOOGTE VIA FACEBOOK EN INSTAGRAM

HOUSE RACCOON

Dalbane Onderzetters (4x) - Black striped - special edition

€27,90
Op voorraad (2)

Productomschrijving

Handgemaakte onderleggers voor je eventuele handgemaakte drankjes of voor je eventuele andere handgemaakte dingen. Of gebruik het puur decoratief op je eventueel handgemaakte meubels.

Dalbane is een gipscomposiet product van hoge kwaliteit, met zorg ontworpen en handgemaakt in ons eigen atelier. Dalbane kan gebruikt worden als onderzetter voor drankjes, als display voor andere producten of voor elke plant (e.g. airplants) waaraan je denkt. Dit product wordt verkocht per set van 4.

Door zijn handgemaakt karakter is elk object compleet uniek en kan het dus afwijken van de getoonde foto's. Dalbane is uitgerust met een beschermende laag maar omdat geen enkele sealer 100% bescherming biedt, is het aangeraden om bij morsen de onderzetters zo snel mogelijk af te kuisen om eventuele vlekken te vermijden. Niet gebruiken voor hete potten en pannen. Niet geschikt voor de vaatwasser. Klik hier voor tips over product verzorging.

Over House Raccoon:

House Raccoon is een Belgisch atelier dat unieke woondecoraties en cadeaus maakt. We zijn een gepassioneerd team van funny en hands on (of was het handsome :p ) ontwerpers, makers en ambachtslieden die teleurgesteld waren over het huidige gebrek aan connectie tussen ontwerp en productie van objecten. Daarom hebben we besloten beide te doen.

We zijn trots dat we mooie en tijdloze woondecoraties maken die je ruimte laten schitteren. We zijn trots op het feit dat we al onze producten zonder uitzondering met de hand maken in Antwerpen. En we zijn trots dat we dit op de meest transparante en eerlijke manier doen met respect voor mensen en onze planeet.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »