Unieke geschenken met dat ietsje meer
Gratis onderweg naar jou vanaf € 75
Bestel en kom mooi ingepakt afhalen
Voor jullie goed gevoel doen we het!

37 graden

Maternoster ketting grijs mat - zwart glans

€34,95
Op voorraad (1)

Productomschrijving

De Maternoster is een traag juweel. Eentje waar in tijd in steekt omdat elke kraaltje met de hand gemaakt is. Vervolgens uren in de keramiek oven is gebakken om dan met de hand geregen te worden. 28 stuks per ketting.

De handen die dit deden staken er liefde in. En fierheid. Ze werden gemaakt in een Belgisch atelier door talentvolle mensen die ondersteuning nodig hebben om mee te kunnen in de samenleving. Elk stuk is dus uniek.
 
Mindfulness
Tijd nemen. Tijd nemen om iets te maken. Tijd nemen om te zijn. Eigenlijk is dat heel eenvoudig en heel natuurlijk. Maar in onze moderne samenleving lijkt dat ver weg. Iets waar je voor op cursus moet. Witruimte plannen in je agenda...
Deze Maternoster helpt je ook om je eigen ritme terug te vinden. Je kan hem gebruiken als hulpmiddel om te vertragen. Door 28 keer bewust te ademen. Kraaltje voor kraaltje herinnert ze ons om gewoon te zijn. Hier en nu.
 
28 kralen
Waarom 28? Een maancyclus telt 28 dagen. De maan doet oceanen bewegen. Het kan niet anders dan dat ze veel invloed op de mens heeft. De ene is er al gevoeliger voor dan de andere. 28 keer bewust in en uit ademen duurt een paar minuten.
 
Kindfulness
Bij elke Maternoster zit een postkaartje dat je rechtstreeks terugstuurt naar de maker. Met een persoonlijke boodschap maak jij een wereld van verschil voor de maker. Dank je!

Bedenker: Kim Hardy

Beoordelen (0)

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen