GRATIS VERZENDING IN BELGIË VANAF €50
HAAL AF IN DE KAARDELOODSTRAAT 1 TE NINOVE
BLIJF OP DE HOOGTE VIA FACEBOOK EN INSTAGRAM

HOUSE RACCOON

Vaas – Black Marble

€48,90
Op voorraad (2)

Productomschrijving

Vaas is een hoogwaardige gipscomposiet vaas. Zorgvuldig ontworpen en met de hand vervaardigd in ons atelier. Vaas is perfect om je mooie wilde en gedroogde bloemen in te zetten. Als u te veel water in de vaas heeft gegoten, kunt u er gemakkelijk weer wat water uitgieten door de kleine inkeping. Ook kunt u een bloem in de inkeping zetten, zodat deze op zijn plaats blijft! En je kunt hem natuurlijk ook gebruiken als een mooie opberger voor bijvoorbeeld je bestek of als minimalistische boekensteun.

De terrazzo variant is meerdere malen geschuurd en gecoat met natuurlijke waxes om de mooie, levendige kleuren van de terrazzo stukjes te versterken.

Vanwege het handgemaakte karakter is elk object volledig uniek en kan het afwijken van de afgebeelde foto's. Veeg bij morsen onmiddellijk schoon om vlekken te voorkomen. Klik hier voor tips over product verzorging.

Klik hier om de grootte van dit product te vergelijken met de mede-oprichter van House Raccoon.

Afmetingen: 10 x 10 x 20,2 cm
Diameter: 10 cm

De aankoop van Vaas is inclusief het aanplanten van 1 boom.

Planten/bloemen niet inbegrepen.

Over House Raccoon:

House Raccoon is een Belgisch atelier dat unieke woondecoraties en cadeaus maakt. We zijn een gepassioneerd team van funny en hands on (of was het handsome :p ) ontwerpers, makers en ambachtslieden die teleurgesteld waren over het huidige gebrek aan connectie tussen ontwerp en productie van objecten. Daarom hebben we besloten beide te doen.

We zijn trots dat we mooie en tijdloze woondecoraties maken die je ruimte laten schitteren. We zijn trots op het feit dat we al onze producten zonder uitzondering met de hand maken in Antwerpen. En we zijn trots dat we dit op de meest transparante en eerlijke manier doen met respect voor mensen en onze planeet.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »