GRATIS VERZENDING IN BELGIË VANAF €50
HAAL AF IN DE KAARDELOODSTRAAT 1 TE NINOVE
BLIJF OP DE HOOGTE VIA FACEBOOK EN INSTAGRAM

HOUSE RACCOON

Valo - Set van 3 theelichthouders – Olive green -special edition

€24,90
Op voorraad (3)

Productomschrijving

Valo is een hoogwaardig gipscomposietobject. Hoewel de geometrische vorm van Valo zeker sterk genoeg is om zelf een statement te maken, zal het ook een mooie combo vormen met een theelichtje erin. Ook perfect als een mooie presse-papier of om je bureau op te vrolijken. Dit item wordt verkocht als een set van 3 in een mooie geschenkdoos.

Vanwege het handgemaakte karakter is elk object volledig uniek en kan het afwijken van de afgebeelde foto's. Klik hier voor tips over product verzorging.

De aankoop van Valo is inclusief het aanplanten van 1 boom.

Kaarsen niet inbegrepen.

Afmetingen: 6,7 x 6,7 x 2,5 cm / object.

Over House Raccoon:

House Raccoon is een Belgisch atelier dat unieke woondecoraties en cadeaus maakt. We zijn een gepassioneerd team van funny en hands on (of was het handsome :p ) ontwerpers, makers en ambachtslieden die teleurgesteld waren over het huidige gebrek aan connectie tussen ontwerp en productie van objecten. Daarom hebben we besloten beide te doen.

We zijn trots dat we mooie en tijdloze woondecoraties maken die je ruimte laten schitteren. We zijn trots op het feit dat we al onze producten zonder uitzondering met de hand maken in Antwerpen. En we zijn trots dat we dit op de meest transparante en eerlijke manier doen met respect voor mensen en onze planeet.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »