We verzenden je pakje gratis binnen België vanaf €60

A-DAM UNDERWEAR

Boxershort Seger

€22,95 €17,95
Op voorraad (1)

Productomschrijving

A-dam Underwear

maakt boxers voor mannen met karakter.

Sterke designs, krachtige namen en een perfecte pasvorm.

Deze boxers worden gemaakt van het beste ecologische katoen dat er te krijgen is. Zelfs de verpakkingen van gerecycled materiaal.

De band van de onderbroek is 3,5 cm groot en niet voorzien van grote opzichte logo's en de de naad van de band zit echter het logo dus je voelt geen irritante stiknaad. Het label is gedrukt aan de binnenzijde. dus ook geen irritatie van label aan de binnenkant.

Voordelen:
Uittekende pasvorm
GOTS ecologisch katoen
Geen irritante labels
Geen naad van de band.

Maattabel:


GOTS
Global Organic Textile Standard (GOTS) is een internationale standaard voor biologische kleding en textiel.

Net als het EKO-label gaat de GOTS uit van 100% biologische grondstof. Door de hele keten - van het oogsten van de grondstoffen, via de maatschappelijk verantwoorde productie tot de etikettering, verpakking en distributie - wordt voldaan aan de strenge standaard voor biologisch textiel. Deze wereldwijde standaard voorziet onder meer in gebruik van milieuvriendelijke chemicaliën en waterzuivering bij de fabrieken.

De GOTS certificering vereist daarnaast de naleving van sociale criteria bij de katoenteelt en de verwerking tot stof. Dat gaat om zaken als minimumloon, een verbod op kinderarbeid en een veilige en hygiënische werkomgeving.

Dit certificaat maakt deze boxers nog mooier.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »