We verzenden je pakje gratis binnen België vanaf €60

Stratier

'Mijn eerste keer' - ervaringenboekje

€18,50
Op voorraad (1)

Productomschrijving

Op zoek naar een origineel geboortecadeau? Bij deze...

LACHEN, STAPPEN, LOPEN, ZWEMMEN, FIETSEN, TAND VERLIEZEN,... De eerste schaterlach. De eerste keer op het potje. Het eerste tandje. Die eerste gênante woede-uitbarsting aan de kassa. En later die spannende eerste schooldag, de eerste nieuwjaarsbrief, de eerste keer zwemmen in zee en… is dat nu al de eerste losse tand?

Voor alles is een ‘Eerste keer’. Voor kakelverse kindjes zijn er zelfs héél veel eerste keren. Daar worden ze groot van! Maar denk eraan… zo’n eerste keer komt nooit meer terug. Nu snel opschrijven, dus. Dan heb je later een heel bijzonder eerste-keren-boek. Dankzij dit invulboekje sprokkel je in slechts enkele woorden een uniek souvenir vol jeugdherinneringen bij elkaar. Zo maak je de momenten uit de kindertijd ook écht onvergetelijk.

  • 150 x 150 mm
  • 108 bladzijden
  • harde linnen kaft
  • leeslint
  • made in Belgium

Dieter Coppens en Tom Suykens, wij zijn de bezielers van het project.
Vaders, grafische vormgevers, die het belangrijk vinden dat we onze kinderen echt bewust zien opgroeien en dat meenemen in onze passie, ons werk. 

 Herinneringen verdienen een mooie plaats in het leven van mensen. Eerder dan wat klikjes en verspreide digitale sporen, geloven wij erg in een stukje mooie duurzaamheid. Objecten, boekjes die door hun vormgeving alleen al inspireren tot zorg, mooiheid en die milde glimlach die alles doet herleven. Onze boekjes worden unieke souvenirs, die verbindend werken voor familie en vrienden. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »